Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2005

Mode Plagal, Μάρθα Φριντζήλα, Walter Testa music group ...και οι φίλοι τους

Παίζουν μουσική, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, απαγγέλλουν, διασκεδάζουν αφόρητα και προσκαλούν στο πάρτι τους ένα φίλο τους κάθε τριήμερο:
29-30-31 Δεκεμβρίου
«ΛΙΟΥΛΕ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ»
«μια τοιχογραφία μ’ επιστρώσεις διαδοχικές, Φράγκικες ή Σλαβικές»
Οδυσσέας Ελύτης
Mode Plagal- Μάρθα Φριντζήλα -Walter Testa και ο Θανάσης Μωραΐτης Η... γνωστή παρέα τραγουδά διασκεδάζει και διασκευάζει a la Mode Plagal και Walter Testa τα τραγούδια της συντροφιά με τον Θανάση Μωραΐτη που μας ταξιδεύει σ’ άλλους χρόνους και τόπους με αρβανίτικα της Ελλάδας και της Κάτω Ιταλίας.
5-6-7 Ιανουαρίου
«Η ΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ»
Mode Plagal - Μάρθα Φριντζήλα -Walter Testa και η Μαρία Φαραντούρη Gospel, spirituals , μοιρολόγια και ερωτικά παραδοσιακά τραγούδια με τη Μαρία Φαραντούρη και τη Μάρθα Φριντζήλα στους αυτοσχεδιασμούς, ενώ η υπόλοιπη παρέα δίνει τα ρέστα της ενορχηστρώνοντας, διασκευάζοντας και... τραγουδώντας.
12-13-14 Ιανουαρίου
Mode Plagal- Μάρθα Φριντζήλα -Walter Testa και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Οι νότες δε γυρίζουνε ποτέ στις χορδές για πολλούς λόγους... θα το διαπιστώσουν και οι ίδιοι οι ακροατές παρακολουθώντας επί σκηνής τη γνωστή παρέα να διασκεδάζει με τραγούδια δικά της και του Θανάση Παπακωνσταντίνου, διασκευάζοντας τραγούδια ρεμπέτικα, λαϊκά και όχι μόνο.
19-20-21 Ιανουαρίου
«ΤΟΥΤΟΙ ΦΡΟΥΤΟΙ»
Mode Plagal - Μάρθα Φριντζήλα -Walter Testa και ο Αργύρης Μπακιρτζής θα τραγουδήσουν από Elvis μέχρι ρεμπέτικα και ό,τι βγάλει η... τράτα , παρέα με τον Αργύρη Μπαρκιτζή.
INFO: Σταυρός του Νότου, Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος, 2109226975. Εισιτ.: € 10,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: