Τρίτη, Δεκεμβρίου 19, 2006

Πού να βάλουμε αυτούς τους Εβραίους;


Παγκόσμια ημέρα του μετανάστη η χθεσινή. Ξεκίνησα να γράψω κάτι. Σταμάτησα όμως απότομα. Ενώ έγραφα, μου έφθασε ένα e-mail από έναν φίλο μου, από το Ιράν. Μου γράφει ότι παρακολούθησε το συνέδριο που διοργάνωσε ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στη Τεχεράνη, πριν από μία εβδομάδα, για το εάν υπήρχε ή όχι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Και με ενημερώνει για τα εξής: Ο κύριος προβληματισμός του συνεδρίου ήταν το πού θα βάλουν τώρα τους Εβραίους, επειδή ο Αχμαντινετζάντ είναι αποφασισμένος να τους διώξει από εκεί που είναι. Ο εκπρόσωπος της Κου Κλουξ Κλαν - αφού αποκάλεσε τους Εβραίους «καρκίνωμα» - τόνισε ότι η επιστροφή τους στην Παλαιστίνη είναι αντι-ιστορική. Πόσω μάλλον, που το Ολοκαύτωμα είναι δική τους επινόηση. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και από πρώην μέλος των SS και συγγραφέα του μπεστ σέλερ «Σκυλιά, δεν θα γλιτώσετε από τη φωτιά τελικά!». Ο ίδιος ο Αχμαντινετζάντ, εξαντλώντας τα όρια της μεγαλοψυχίας του, πρότεινε οι Εβραίοι να μετακομίσουν στον Καναδά ή στην Αυστραλία. Ως ιδανικές λύσεις προτάθηκαν οι περιοχές Grand Nord και Outback. Επενέβησαν όμως κάποιοι σύνεδροι που επισήμαιναν πως, ως εγκληματικές φυσιογνωμίες που είναι, οι Εβραίοι θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν τους Αβορίγινες και τους Εσκιμώους. Έτσι, θα γυρίσουμε πάλι στο σημείο μηδέν.
Διαπιστώνοντας το αδιέξοδο, ο Αχμαντινετζάντ πρότεινε τότε στη Γερμανία να παραχωρήσει κάποιο κομμάτι γης σε αυτούς τους ανυπόφορους τύπους. Με αυτό τον τρόπο η χώρα γλιτώνει και από τις τύψεις του παρελθόντος, είπε. Εδώ το συνέδριο μπήκε σε μεγαλύτερο αδιέξοδο. Γιατί, εάν το Ολοκαύτωμα είναι εφεύρεση των Εβραίων, γιατί πρέπει να έχουν τύψεις οι Γερμανοί;
Ήταν φανερό, λοιπόν, ότι όπου και να τους βάλουν τους Εβραίους το πρόβλημα δεν λύνεται. Κάποια στιγμή προτάθηκε η λύση του Νότιου ή του Βόρειου Πόλου. Όλοι όμως κατάλαβαν πως, εάν εγκατασταθούν εκεί, σε λίγα χρόνια οι Εβραίοι θα κατηγορηθούν ότι είναι η αιτία της οικολογικής καταστροφής και πως εξ αιτίας τους λειώνουν οι παγετώνες. Η αληθινή δυσκολία, όμως, έγκειται αλλού. Όπως είπε ο επικεφαλής της οργάνωσης «ΣΧΜ», οι Εβραίοι δεν είναι ένας λαός όπως οι άλλοι. Πρόκειται για έναν καταραμένο λαό, που είναι καταδικασμένος να περιπλανιέται αιωνίως από έρημο σε έρημο. Έτσι θα μάθουν τι σημαίνει να έχεις διαφορετική θρησκεία και τι παθαίνεις όταν σκοτώνεις τους προφήτες των άλλων. Εάν εγκατασταθούν κάπου μόνιμα, λοιπόν, αίρεται η κατάρα. Γι' αυτό τον λόγο ζητήθηκε η γνώμη έμπειρων πολεοδόμων και ιστορικών, οι οποίοι επισήμαναν πως το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αντιμετώπιση των Εβραίων είναι ο εγκλεισμός τους σε γκέτο. Αλλά οι σύνεδροι πάλι διαφώνησαν για το πού πρέπει να κτιστούν τα εν λόγω γκέτο.
Στο τέλος του συνεδρίου, στην ενότητα «Διαστημικές λύσεις στο εβραϊκό ζήτημα», προτάθηκε η μεταφορά των Εβραίων στο Διάστημα. Στη Σελήνη ή στον Άρη. Μια τέτοια πρόταση προκάλεσε ρίγη συγκινήσεων σε κάποιους συνέδρους, γιατί τους θύμισε κάτι από το ένδοξο παρελθόν, δεδομένου ότι οι χώροι αυτοί μοιάζουν αρκετά με τους θαλάμους αερίων. Τελικά ούτε η πρόταση αυτή ευδοκίμησε, επειδή - εκτός του ότι δεν υπάρχουν ακόμα τα μέσα - η εξαφάνιση των Εβραίων μπορεί να προκαλέσει μεγάλες κοινωνικές αναταραχές. «Εάν τους εξαφανίσουμε», αναρωτήθηκε ο επικεφαλής της οργάνωσης «Αίμα - Τιμή - Αναθεώρηση» «ποιους θα κατηγορήσουμε για τα δεινά της ανθρωπότητας; Δεν πρέπει να κάνουμε ξανά το ίδιο λάθος!». Το συνέδριο έκλεισε με το ίδιο συμπέρασμα που είχε ξεκινήσει: ότι οι Εβραίοι αποτελούν καρκίνωμα. Η «τελική λύση» θα συζητηθεί σε ένα επόμενο συνέδριο. Η ημερομηνία και ο τόπος του θα ανακοινωθούν στο προσωπικό μπλογκ τού Αγιατολάχ Χομεϊνί και στην ιστοσελίδα της «Χρυσής Αυγής»...
ΤΑ ΝΕΑ , 19/12/2006

4 σχόλια:

Μαύρος Γάτος είπε...

Η απόλυτη δικαίωση της Οριάνα Φαλάτσι.

Ο μεσαίωνας ήταν πνευματικό θαύμα μπροστά στην πνευματικότητα του Σιϊτικού τέρατος...

Από την άλλη, δεν αποκλείω την πιθανότητα το συνέδριο αυτό να ήταν μια απλή προβοκάτσια, ένα "τεστ" στα αντανακλάστικά της Δύσης.

Όπως και νά ΄χει, οι άνθρωποι αυτοί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ....

Mesjetë είπε...

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά χθες τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Παρά το ότι οι ακαδημαϊκοί εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!

Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!

Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!

************************************

Që pas votës së mbrëmshme nga shumica solitare në Kuvend, Shqipëria nuk ka më Akademinë e saj të Shkencave. U miratua, mbrëmë vonë, projetkligji i qeverisë “Për Akademinë e Shekncave” me 75 vota pro, dy kundër dhe tre abstenime. Me gjithë përgjërimet e Akademikëve, të cilët e kanë konsideruar këtë vendim si, krim ndaj shkencës Shqiptare, qeveria këmbënguli dhe ia doli mbanë, të mbyllë dyert e institucioneve kërkimore, në varësi të Akademisë.
Deputetët e PBDNJ, Spiro Peçi dhe Leonard Solis votuan kundër këtij projektligji, ndërsa Leonard Demi i PD, Ymer Tola i PDK dhe Niko Nerenxi i PAA abstenuan.

Gazmend Kapllani είπε...

Να με συγχωρέσουν οι φίλοι μου, αλλά αυτό το ποστ είναι εκτός τόπου εδώ πέρα. Όσο για την Ακαδημία Επιστημών δεν ξεχνώ πως στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας πρωτοστατούσε η Σερβική Ακαδημία Επιστημών, ενώ η Αλβανική πέρσι ασχολιόταν "με την λύση του αλβανικού ζητήματος". Τέτοιοι "επιστήμονες" συμπεριφέρονται σαν πατέρες του έθνους, είναι άκρως συντηρητικοί και εθνικιστές, ασχολούνται με όλα εκτός απο πραγματική επιστήμη. Είναι "Ακαδημίες Μυθολογίας" και όχι Επιστημών για την ακρίβεια. Απο εκεί και πέρα ο (να μη τον χαρακτηρίσω τώρα γιατί έχω πάρει ανάποδε) Μπερίσα την κλείνει γιατί προφανώς θέλει να ιδρύσει κάτι παρόμοιο αλλά που να είναι του χεριού του. Καραγιοζιλίκια του υπαρκτού σε συνθήκες άγριου καπιταλισμού! Συγγώμη αλλά αυτή είναι η γνώμη μου

Λεία Βιτάλη είπε...

Νομίζω πως οι φίλοι του μπλογκ σας θα συμφωνούν απόλυτα μαζί σας όσον αφορά στις διάφορες "Ακαδημίες" που στηρίζουν πάντοτε ίδια σκοτεινά συμφέροντα τα οποία ανάλογα βαφτίζουν με βαριές ονομασίες.