Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2006

Οι ευσεβείς πόθοι του Αχμαντινετζάντ με εικόνες


Λοιπόν, αγαπητές/οι μου, έμαθα ότι ο νυν Πρόεδρος του Ιράν, Μ. Αχμαντινετζάντ, έστειλε εμπιστευτική επιστολή στο νυν Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ', όπου τον καλεί για μια καρποφόρα και μακροπρόθεσμη ιερή συνεργασία μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού. Οι δημοσιογράφοι άρχισαν αμέσως να αναρωτιούνται: «τι εννοεί άραγε ο Αχμαντινετζάντ με «ιερή συνεργασία Ισλάμ και Χριστιανισμού;»».
Προσωπικά, πιστεύω ότι εννοεί την εφαρμογή των δυο παραπάνω εικόνων στην καθημερινή μας ζωή.

Εικόνα επάνω (εντελώς πραγματική): πως οι χριστιανοί Αχμαντινετζάντ εφάρμοζαν πριν από κάποιους αιώνες τον Χριστιανισμό. Αλλά και πως θα επιθυμούσαν διακαώς να τον εφαρμόζουν σήμερα και εις τον αιώνα τον άπαντα.
Εικόνα κάτω (πέρα για πέρα πραγματική): το Ισλάμ που εφαρμόζουν σήμερα οι Αχμαντινετζάντ στο Ιράν και αλλού.

4 σχόλια:

s.frang είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
s.frang είπε...

Ο πάπας και δικός μας παπίκος πολύ ευχαρίστως θα δέχονταν τη συνεργασία -τί ωραίες εποχές τους θυμίζει τώρα ο άλλος- αλλά δεν μπορούν πια, πέρασαν τα χρόνια και φοβούνται μην πάθουν όσα έκαναν αυτοί κάποτε σε ανύποπτους ανθρώπους...

Αντώνιος είπε...

Ταράχτηκα με τη δεύτερη φωτογραφία όσο δε φαντάζεστε... Θα πλήρωνα ευχαρίστως για να μετατραπεί σε γιγαντοαφίσα μπας και ξυπνήσει κάποιους που ονειρεύονται σε ύπνο βαθύ.

Gazmend Kapllani είπε...

Αντώνιο, τώρα ασχολούμαστε με τον απαγχονισμό του Σαντάμ. Οι νεκροί στην εποχή μας (και απο ανέκαθεν) είναι Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας. Υπάρχουν και οι ανύπαρκτοι. Οι διαφωνούντες που θάβονται ζωναντοί στη Βόρεια Κορέα. Εκεί δεν μπορεί να φθάσει ούτε το κινητό να καταγράψει την σκηνή.