Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2008

Φανταστείτε το μέλλον σας σε μία πόλη που αλλάζει

Στο πλαίσιο του προγράμματος Living Together, το Βρετανικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, διοργανώνει διαγωνισμό σύντομων ιστοριών με θέμα το διαπολιτισμικό διάλογο και με τίτλο Φανταστείτε το μέλλον σας σε μια πόλη που αλλάζει (Imagine your future in a changing city).

Σας καλούμε να καταθέσετε τη δική σας ιστορία (μέχρι 2.000 λέξεις) για την πόλη που μοιράζεστε με πολίτες από διαφορετικές χώρες, πολιτισμικές ή θρησκευτικές κοινότητες, για τη ζωή και το κοινό σας μέλλον σ’ αυτήν.

Μπορείτε να γράψετε την - πραγματική ή φανταστική - ιστορία σας στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας.

Λήξη προθεσμίας συμμετοχής: 8 Ιανουαρίου 2009

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι συγγραφείς Γκαζμέντ Καπλάνι, Έρση Σωτηροπούλου και Χρήστος Χωμενίδης.

Οι δέκα καλύτερες ιστορίες θα εκδοθούν σε ενιαίο τόμο από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, ενώ η εφημερίδα TA NEA είναι ο αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού.

Επιπλέον, οι πιο ταλαντούχοι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάρια δημιουργικής γραφής με θέμα το Διαπολιτισμικό Διάλογο, από το συγγραφέα και δημοσιογράφο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γκαζμέντ Καπλάνι

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Αθήνα
Olga.Gratsaniti@britishcouncil.gr
210 369 2336

Θεσσαλονίκη
Chrysoula.Melidou@britishcouncil.gr
2310 378 314

Διαδίκτυο:
http://www.britishcouncil.org/gr/greece-society-living-together-short-story-competition.htm


9 σχόλια:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Πολύ καλή (και χρήσιμη) πρωτοβουλία αλλά δυστυχώς δεν τα πάω καλά με το γράψιμο.

admiljan είπε...

Epeidh egw ta paw kala me to grapsimo, eimai mesa.

N.Ago είπε...

Μπραβο Γκάζι μου που επέλεξαν εσένα!
Είμαι υπερίφανος για το φίλο μου!

Ervin Kondakciu είπε...

Ωραίο το θέμα....!
Συγχαρητήρια....

agapi είπε...

Μάλλον θα είμαστε πολλοί και θα διαλεχτούν μόνο δέκα. Δύσκολο. έως ακατόρθωτο… Αξίζει όμως και μόνο για να παρακολουθήσει κάποιος τα σεμινάρια σου. Έτσι ώστε να αποκτά την τέλεια ικανότητα να αφήσει σε μια άσπρη κόλα χαρτιού το σημάδι της ψυχής του. Δεν ξέρω, μήπως να ήταν 12, σαν τους άθλους του Ηρακλή; Μου φαίνεται απροσπέλαστο, αλλά το θέλω τόσο… Ας προσπαθήσω λοιπόν…
Πολύ καλή πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια.

Helene είπε...

Poli kali protovoulia! Sygxaritiria!

Filandeza είπε...

Πολύ καλή η σκέψη γιατί μπορεί δώσει θετικά εναύσματα για την πραγματική αρμονική συμβίωση διαφόρων εθνικοτήτων στις πόλεις της Ελλάδας.. στο μέλλον.
Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να συμμετέχω μιας και δεν είμαι πια μόνιμος κάτοικος Ελλάδας αλλά Ελληνίδα του εξωτερικού!

Πολλά χαιρέτισματα από μία φανατική θαυμάστριά σας (μακάρι να πετύχω κι εγώ την εξοικείωση με τη γλώσσα του τόπου που βρίσκομαι τόσο καλά, όσο εσείς με τα ελληνικά).

Κατερίνα Μπαρτζώκα είπε...

Είχα ακούσει (δε θυμάμαι από που) για το διαγωνισμό και σκοπεύω να συμμετάσχω. Πάντως μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, βλέπω πολύ διαφορετικά "την πόλη που αλλάζει", ή μαλλον γενικά τις μεγαλουπόλεις. Ελπιζω να μη μου βγει η απασιοδοξία στο τέλος

珊珊李 είπε...

色遊戲,正妹,性感影片,性愛,成人影城,伊莉論壇,愛情小說,成人交友網,情色視訊,自拍,成人影片,情趣用品,自拍,痴漢論壇,遊戲基地,SEX,85cc免費影片,080苗栗人聊天室,aio,情色文學,視訊美女,85cc成人片,嘟嘟情人色網,18成人,遊戲區,情色a片,色情遊戲,伊莉論壇,視訊交友,成人遊戲,維克斯論壇,美女交友,85cc免費影片,85cc成人片,A片,史萊姆,免費影片,色情網站,色情,A片,色情,成人漫畫,情色網,18成人,A片,成人圖片,85cc免費影城,免費遊戲,plus論壇,美女遊戲,情色論壇,情色視訊,plus論壇,色情影片,85cc成人片,080視訊聊天室,080苗栗人聊天室,視訊做愛,aio交友愛情館,A片,a片免費看,自拍