Πέμπτη, Μαΐου 03, 2012

ΕκδίδομαιΤο δώρο των ελληνικών αρχών για την εργατική Πρωτομαγιά ήταν η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ένδεκα οροθετικών εκδιδόμενων γυναικών. Αυτές οι γυναίκες είχαν κάνει σεξ με τους πελάτες τους χωρίς προφυλακτικό, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ζωή έντιμων οικογενειών  - και οικογενειαρχών που είχαν την ατυχία να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό με τις συγκεκριμένες εκδιδόμενες. Με το που έγιναν δημόσιες, οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν, κρυφά επί το πλείστον, από οικογένεια σε οικογένεια. Οι δυναμικές γυναίκες, άρχισαν να περνούν από ανάκριση τους συζύγους τους. Κουνώντας τον μάτσο των δημοσιοποιημένων φωτογραφικών μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανδρών τους, τους ρωτούν: «ξέρεις καμία από αυτές ρε;». Οι αντιδράσεις των γυναικών καθορίζονται ανάλογα με τις απαντήσεις των ανδρών. Οι γυναίκες που δεν τολμούν να τα βάζουν με τους άνδρες τους, κυκλοφορούν στην περιοχή των πορνείων με την φωτογραφία του ανδρός τους και μεταμφιεσμένες σε ζητιάνες ρωτούν κρυφά τους περαστικούς: «έχετε δει μήπως αυτό τον άνδρα να κυκλοφορεί σε αυτή την περιοχή;». Άλλες γράφουν επιστολές κατευθείαν στους κυρίους Λοβέρδο και Χρυσοχοίδη, υποσχόμενες την ψήφο τους σε όποιον από τους δυο τους προσφέρει πρώτος την απαιτούμενη ενημέρωση όχι μόνο για την συμπεριφορά αλλά και για τις αντιλήψεις των συζύγων τους σε σχέση με τα μπουρδέλα. Έτσι εξηγείται και η υπόγεια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δυο πρώην δελφίνους του ΠΑΣΟΚ, κυρίων Χρυσοχοίδη και Λοβέρδο, με τον πρώτο να έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα στο θέμα λόγω της πρόσβασης στους φακέλους της ΕΥΠ.
Οι δημοσκόποι, παρόλα αυτά, λένε ότι οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει βαθειά αναστάτωση στους κόλπους της ελληνικής πυρηνικής οικογένειας αλλά και όλου του σογιού – στην περίπτωση που η οικογένεια έχει κρατήσει την παραδοσιακή της δομή. Ως συνέπεια, συνεχίζουν, κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Δηλαδή να κατευθύνονται οι τελευταίοι στην επιλογή κομμάτων που υπόσχονται όχι απλά την διαπόμπευση και φυλάκιση των οροθετικών γυναικών αλλά την δημόσια πυρπόλησή τους, σε περίπτωση που είναι αλλοδαπές (αρχικά).
Για να αποφύγουν ένα τέτοιο δυσάρεστο αποτέλεσμα στην κάλπη, που θα έθετε σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, τα δυο κόμματα εξουσίας, υπόσχονται πως εάν οι πρώην πελάτες τους, τους ξαναψηφίσουν θα ιδρύσουν το «Γραφείο Οικογενειακής Υποστήριξης»: θα ασχοληθεί με την ανάκριση των εκδιδόμενων ώστε να δώσουν τα ονόματα των πελατών τους. Σε περίπτωση που ο πελάτης είναι αλλοδαπός θα απελαθεί. Σε περίπτωση που είναι αλλοδαπός που πήρε την ελληνική ιθαγένεια θα του αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και θα απελαθεί. Σε περίπτωση που είναι Έλληνας θα προσκληθεί με πλήρη διακριτικότητα να κάνει εξετάσεις έιντς. Το θέμα είναι ότι η Τρόικα στο νέο Μνημόνιο δεν έχει εγκρίνει και δεν προβλέπει το απαραίτητο κονδύλι για  την ίδρυση του εν λόγω Γραφείου – πράγμα που χρησιμοποιείται ως ένα επιπλέον επιχείρημα από τα κόμματα της (άκρας) αριστεράς και δεξιάς  για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους ότι η χώρα βρίσκεται υπό «κατοχή».
Τέλος, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν σου μένει παρά το μαύρο χιούμορ για να σχολιάσεις μια πραγματικότητα σκοτεινή, όλο και πιο μελανοχιτωνική…

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Τίποτε από όσα με χιούμορ περιγράψατε, δεν θα με εξέπλησσε αν γινόταν στην πραγματικότητα...