Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

Το καθαρό αίμα...Ιδου, λοιπόν, σύμφωνα με καθαρόαιμο «ρεπορτάζ» η Χρυσή Αυγή κατάφερε να δώσει το καθαρό της αίμα για καθαρόαιμους Έλληνες (http://panagiotisiliopoulos.wordpress.com/2012/09/16/aimodosia-axilopouleio-mono-gia-ellines/)
Εάν έγινε αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο πολύ μια χώρα όπου ο ναζισμός στην μορφή που ευδοκιμούσε στην Γερμανία το 1939, είναι όχι μόνο πραγματικός αλλά προπαντός ανεχτός. Σε αυτή την περίπτωση, οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όσοι έχουν ακόμα αντισώματα ενάντια στην καθημερινή αποκτήνωση πρέπει να μην κάθονται με σταυρωμένα χέρια. Εκτός απο τις διαμαρτυρίες πρέπει να ζητήσουν απο τους γιατρούς που αποδέχτηκαν κάτι τέτοιο (εφόσον αληθεύει) να γίνει εξέταση DNA του “καθαρού αίματος” της Χρυσής Αυγής - αφού το αίμα δίνεται με τέτοια κριτήρια. Μπορεί, τότε, πολλοί απο τους "καθαρόαιμους" να βγουν συγγενείς με μετανάστες μελαψούς, Αλβανούς και άλλους πολλούς στους οποίους «ονειρεύονται» να τους πιουν το αίμα...

3 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Συγνωμη αλλα εκτος απο τον τιτλο που το γραφει στο αρθρο οτι το αιμα θα παει μονο σε Ελληνες; Αλλωστε νομιζω οταν δινεις αιμα δεν εχεις επιλογη που θα παει εκτος αν προκειται για συγκεκριμενο ασθενη, εκτος αν εχει αλλαξει αυτο.
ΟΚ, αρκετα με τη Χρυση Αυγη, δεν λεω ειναι φασιστομουτρα και πολυ θα ηθελα να εξαφανιστουν, αλλα καλο ειναι αυτα που αναπαραγουμε να ειναι ακριβη και διασταυρωμενα.

Λωτοφάγος είπε...

Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να δούμε σε τι ποσοστό υπάρχει DNA από Υούρκους, Αλβανούς, Ιταλούς, Αιγύπτιους, Αλγερινούς, Φράγκους, Βησιγότθους του Αλάριχου, Ούννους, Βούλγαρους και λοιπούς συγγενείς.
Είναι τόσο γελοία και ανιστόρητα όλα αυτά περί καθαρού αίματος! Και πόσο επίκαιρη κάνει τη ρήση ότι "Ελληνας είναι όποιος μετέχει στην ελληνική παιδεία".
Δηλαδή όποιος αποδέχεται τις αξίες και τους νόμους της συγκεκριμένης κοινωνίας και της κάθε κοινωνίας όπου επιθυμεί να διαβιώσει.
Φυσικά, με αυτή την έννοια, τα μέλη και οι οπαδοί της Χ.Α. κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι.

Nick είπε...


χωρίς σχόλια ...
http://anekdota.dyndns.org/2012/0458.html