Δευτέρα, Απριλίου 08, 2013

Free Athens from the Greek nazis


Διαβάζω την παρακάτω είδηση: "Ομοφοβική επίθεση δέχτηκε ελληνοσουηδός πρώην βουλευτής, σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet. Όπως καταγγέλει ο Τάσος Σταφυλίδης το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο ίδιος είχε έρθει στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των διακοπών του καθολικού Πάσχα. Ένα βράδυ και ενώ επέστρεφε μαζί με φίλο του από διασκέδαση, δέχτηκε επίθεση από τρεις μαυροντυμένους μασκοφόρους.

«Στην αρχή νομίζαμε πως θα μας ληστέψουν» δήλωσε ο κ. Σταφυλίδης. Ωστόσο, οι άγνωστοι τους έβριζαν, φωνάζοντας «Παλιόπ****ς», ενώ στην συνέχεια άρχισαν να τους κλωτσάνε και να τους γρονθοκοπούν.

Οι μασκοφόροι τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους, χωρίς να κλέψουν τίποτε…"

Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ναζί και ρατσιστές υπάρχουν παντού. Αλλά στην Ελλάδα η αστυνομία δεν τους βρίσκει σχεδόν ποτέ (πως να τους βρει άλλωστε αφού τους ψηφίζει;). Μου έκανε εντύπωση ότι το συμβάν συνέβη στην Ελλάδα και αναδημοσιεύτηκε ως είδηση απο Σουηδική εφημερίδα. Το μεγαλύτερο κομμάτι των σοβαρών ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή έχουν δημοσιευθεί απο τον ευρωπαικό Τύπο. Οι δικοί μας φοβούνται, φαίνεται, μη τους κατουρήσουν οι ναζί χρυσαυγίτες τις ωραίες τζαμαρίες.
Απο εκεί και πέρα, όσοι έχουμε ακόμα ιστορική μνήμη, γνωρίζουμε ότι απέναντι στους ναζί είμαστε όλοι γκέι, Εβραίοι, μαύροι, μετανάστες και τσιγγάνοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: